De Bossche Korenwedstrijd! Een ‘midzomernachtsdroom’

02-12-2019


Woon je in de gemeente Den Bosch, zing je graag en lijkt het je leuk met een koor of een zanggroep, groter dan 12 personen, op de planken te staan? Ga dan de competitie aan en zing mee in de Bossche Korenwedstrijd! Wie weet staan jullie straks als finalist in de spotlights tijdens  de Opera 3-daagse  op de Parade…

Voorrondes
Van februari tot en met mei 2020 vinden de voorrondes plaats tijden de Buurtpodia op de Brede Bossche Scholen. Alle koren/zanggroepen presenteren zich op deze podia. Compleet met professioneel licht, geluid en techniek! Een deskundige jury bepaalt na afloop van de voorrondes wie er in de finale staan tijdens de Opera 3-daagse op de Parade op woensdagavond 24 juni 2020.

Finale
De finalisten gaan aan de slag met een creatieve en een technische opdracht binnen het thema ‘midzomernachtsdroom’. De uitkomst hiervan presenteren zij tijdens de finale op het podium van de Opera 3-daagse. Samen met het publiek kiest de jury een winnaar. Deze winnaar sleept de titel ‘Best Bossche koor’, een  inspirerende workshop van een gastdirigent en de felbegeerde trofee in de wacht.

Matchmaker
Wil je meedoen, maar is jouw koor kleiner dan 12 personen? Niet getreurd! Babel treedt graag op als matchmaker en organiseert jouw date met andere koren d.m.v. een workshop. Vergeet je koppelwens niet te noemen bij je aanmelding!

Aanmelden
Kijk voor meer informatie en om aan te melden op www.cultuurbosch.nl of mail naar korenwedstrijd@babeldenbosch.nl.

Meld je aan vóór 20 januari 2020 en zing het rond!