Expositie eerste cursus Seasons Art Class in Den Bosch

24-02-2018

Op zaterdag 3 maart is er bij Muzerije een expositie van Seasons Art Class te bezichtigen. De expositie opent om 10.00 uur zijn deuren. Om 12.00 uur is er een  feestelijke afsluiting. 

Afgelopen november is Seasons Art Class begonnen met de eerste cursus in Den Bosch. Nu de cursus ten einde loopt wordt er met veel plezier teruggekeken. Als kers op de taart wordt er ter afsluiting een expositie georganiseerd met werk van alle cursisten.

 

Met in totaal 40 deelnemers is het aanbod groot. Er zullen dan ook om en nabij 160 kunstwerken te zien zijn. Er is dus voor ieder wat wils.

 

Voor meer informatie over onze cursus tekenen- en schilderen volgens het concept Seasons Art Class dan kun je contact opnemen met Mariëlla van Rumpt per telefoon: 073-2110156 of e-mail:mariella@schilderlessen-denbosch.nl. Je kunt natuurlijk ook een kijkje nemen op de website www.schilderlessen-denbosch.nl.

 

Wees welkom bij op zaterdag 3 maart om 10.00 uur bij Muzerije, Hinthamerstraat 74 in ’s-Hertogenbosch. De entree is gratis. Tot dan!