Expositie Myrthe Linssen – See Me ’s-Hertogenbosch,

18-10-2018

nieuws den bosch

Op vrijdag 26 oktober om 19.30 uur opent bij Muzerije aan de Hinthamerstraat 74 in ‘s-Hertogenbosch de expositie See Me met werken van Myrthe Linssen.

Linssen, geboren op 30 juni 1995, was vroeger allesbehalve creatief ingesteld, desondanks dat ze haar kinderjaren op een vrije school heeft doorgebracht.

Na de middelbare school heeft ze een tussenjaar gedaan op het Bernard Lievegoed College of Liberal Arts, Vrije Hogeschool, voor haar zelfontwikkeling en studiekeuze. Tijdens dit jaar ontdekte Myrthe dat ze schoonheid wil creëren. Dit wilde ze graag tot leven brengen met behulp van fotografie. Momenteel is Myrthe afgestudeerd fotografe en werkt ze bij Blanksma en Blanksma als teamleider en fotograaf.

Buiten haar werk is ze dagelijks bezig met haar portfolio uit te breiden. Meer dan eens staat ze model in haar eigen creaties. Dit is omdat haar eigen emoties en hersenspinsels centraal staan in desbetreffende projecten. De expositie loopt van vrijdag 26 oktober tot en met zondag 18 november. Op doordeweekse dagen is de tentoonstelling geopend tijdens kantooruren. In de avond en in het weekend wisselend geopend.