Fotografie expositie 50-jarig bestaan AFC68

27-09-2018

Van maandag 8 tot en met zondag 21 oktober is bij Muzerije een fotografie expositie in het kader van het 50-jarig bestaan van fotoclub AFC68 te zien. AFC68 is een club van amateurfotografen welke werd opgericht in 1968. Met deze expositie tonen zij hun beste en meest favoriete werken aan het publiek.

 

Iedereen maakt tegenwoordig met het grootste gemak volop foto’s. Maar het is nog niet zo makkelijk om een foto of een serie te maken welke in technisch of artistiek opzicht geslaagd is. Het vereist bepaalde kennis en vooral ook gevoel en inzicht. Met die vaardigheden zijn de leden van AFC68 binnen de fotoclub druk in de weer. Het samen met fotografie bezig zijn en veel met elkaar over alle facetten van deze mooie hobby praten, brengt veel inspiratie en zorgt er voor dat ieders kennis en inzicht naar een hoger niveau wordt gebracht.

AFC68 hoopt met de expositie andere (amateur)fotografen te inspireren tot het maken van bijzondere foto’s!

 

Deelnemende fotografen:

Ben van Amelsfort, Johan den Biggelaar, Raymond Birahij, Fhreja Deckers, Martin van Deudekom, Loek van Grinsven, Margot Haffmans – Kuijper, Guus Haffmans, Simon Klein, Anneke van Kroonenburg, Rob Langhorst, Willy van Lieshout, Joseph van der Marck, Hans Otto, Bram Platel, Ad van Rooij, Eva Seller, Paul Spierings, Theo Welten, Maarten Wiersma, Karin Wijma en Huib Zeckendorf.