Het New Years Event van 7evenden Hemel 2018

08-01-2018

In de maand januari zijn er traditioneel erg veel nieuwjaarsrecepties. De feestdagen zijn achter de rug en het ‘gewone’ leven wordt weer opgepakt. Vaak worden nieuwjaarsbijeenkomsten ook omarmd, om te netwerken. Een moment om de plannen van het nieuwe jaar te presenteren of gewoon gezellig informeel samen zijn.

Op zondagmiddag 7 januari vond het New Years Event van 7evenden Hemel plaats. Een event wat door de restauranteigenaren Desiree Theuns en Frank Suijkerbuijk werd georganiseerd, om samen met relaties en gasten het 10 jarig jubileum te vieren. Daarnaast werd tevens een heus magazine gelanceerd,  de naam van het restaurant gemoderniseerd zo ook de menukaart. “Het is allemaal best spannend hoor ook met zo’n magazine uitbrengen, maar we zijn erg tevreden met het resultaat” aldus Suijkerbuijk.

 Jan Dirk Vis

Frank Suijkerbuijk en Desiree Theuns konden terugblikken om een mooi event daar kon Bosschenaar Jan Dirk Vis zich prima in vinden.

Over de opkomst had men zeker niet te klagen. De talrijke gasten genoten zichtbaar van wijnen, cocktails en huisgemaakte hapjes. Voor het laatste waren de twee nieuwe Spaanse koks en chef kok Patrick Janssen, verantwoordelijk.

 chef kok

Sylvia en Frans de Kok mogen en kunnen natuurlijk niet ontbreken. Chef Kok van 7Hemel, Patrick Janssen ligt zijn culinaire creaties toe.

“Nou die zien er meer dat goed uit glunderde Frans de Kok van Multicopy Den Bosch, toen hij de culinaire hapjes voorbij zag komen. Die kan ik natuurlijk niet overslaan”.

Het hele team van het Bossche restaurant had reikhalzend uitgekeken naar deze dag. “Ja we hebben echt met ons hele team keihard gewerkt om op tijd klaar te zijn. We zijn zeker ook allen trots op het prachtige magazine ” legde Naomi Gruning uit.

Magazine Gijs

Uit handen van Naomi Grunning kreeg Desiree het eerste magazine uitgereikt. Gijs en Marjon van Eggelen wisten zich prima te vermaken.

Ook bleek het een ideale gelegenheid om te netwerken. “Wij komen hier al jaren en dit restaurant is gewoon een begrip in onze stad. Ik ben dan ook echt benieuwd naar de 2.0 versie van de 7evende hemel. Daarnaast kunnen we vandaag ook nog een beetje netwerken en in een feestelijke ambiance wordt dat toch ook makkelijker” grapt Gijs Van Eggelen van Eggelen Schilderwerken .

Tim van Pelt Hans en Jessie

Wie maakt de beste Irish Coffee van de stad: juist Tim van Pelt.         7Hemel manager Hans den Dekker en gastvrouw Jessie Helsen

Uiteindelijk kon het hele team van 7evenden Hemel terugkijken op een meer dan geslaagd event. Op de vraag of dit New Years Event in 2019 zal terugkeren? Het antwoord luidt volmondig "ja".