‘In Gesprek Met’ en maandelijks ‘Sport Talk’ op Dtv

21-08-2019

Dtv Den Bosch en het Media Leer Park van het Van Maerlant gaan nauw samenwerken. Het Media Leer Park gaat samen met Media Presentaties van eigenaar/presentator Jan Willem van den Akker wekelijks het programma ‘In Gesprek Met’ maken en er komt een nieuw maandelijks sportprogramma. Beide programma’s  worden door Van den Akker gepresenteerd en voortaan via Dtv Den Bosch uitgezonden.

‘In Gesprek Met’ werd de afgelopen jaren door TV73 uitgezonden. Voor het programma wordt een nieuw decor gemaakt door leerlingen van het Van Maerlant. Dat gebeurt ook voor ‘Sport Talk’ dat vanaf begin oktober wordt uitgezonden. Dtv Den Bosch ondersteunt het Media Leer Park met kennis, waarbij op die manier leerlingen direct contact hebben met de (beroeps)praktijk.

Sport Talk begint op 1 oktober

De eerste uitzending van ‘In Gesprek Met’ is op woensdag 4 september vanaf 19.00 uur, te zien na het Dtv Nieuws en wordt 24 uur lang herhaald. ‘Sport Talk’ is voor het eerst te zien op dinsdag 1 oktober. Ook dit programma wordt na het Dtv Nieuws uitgezonden en wordt een etmaal herhaald.

Een van de subsidievoorwaarden van de gemeente Den Bosch voor DTV was samenwerking te zoeken met het Media Leer Park. 

Bron: Brabants Dagblad