Move The Crowd hoort bij beste SALES opleider van Nederland !

16-12-2018

BOVNL

De Beste Opleider van Nederland

Voor de zesde keer op rij werd De Beste Opleider van Nederland verkiezing gehouden. Deelnemers lieten ervaringen achter op Springest en op basis hiervan werd op 13 december de beste opleider van Nederland gekozen.

Alle personeelsopleiders, trainingsinstituten en trainers van Nederland kwamen in aanmerking voor deze prestigieuze titel in één of meerdere categorieën. Opleiders en trainers werden door middel van cijfer en het aantal ervaringen beoordeeld.

In de categorie SALES ging Move The Crowd van eigenaar Rikus Huiskes er met de 2e plaats van door.

“Het is een hele eer om deze award te mogen ontvangen. Temeer omdat wij deze prijs gewonnen hebben met het verzorgen van alléén NIMA Sales A en NIMA Sales B opleidingen. Wij zorgen voor een stevig theoretisch fundament en werken vanaf dag één aan de verkoopvaardigheden van de deelnemer. Op deze manier dragen wij blijvend bij aan het kennis- en kunde aspect van de deelnemer en zorgen we ervoor dat elke deelnemer zijn/haar NIMA diploma kan behalen.

Om voor de tweede opeenvolgende keer op het erepodium te staan als “Beste SALES Opleider van Nederland 2018,… Ja daar zijn we heel trots op” aldus Bosschenaar Huiskes.

Verkoopopleidingen zijn er in alle soorten en maten. Daarbij komen tal van technieken, communicatiestijlen, presentatietactieken en structuren aan bod. Sommige al jarenlang gehanteerd, anderen in een nieuw jasje gestoken.

“Bij Move The Crowd leggen we het fundament voor mensen die via een NIMA Sales opleiding een volgende stap willen zetten. Of je nu nieuw bent in ons vak of juist meer uit jezelf wilt halen als ervaren accountmanager of verkoopleider!”