Nog één week tot de start van Bosch' Winterparadijs

30-11-2018

30 november 2018

Logo Bosch' Winterparadijs

Over ruim één week, op 8 december, opent Bosch’ Winterparadijs. Het winterevenement van ’s-Hertogenbosch georganiseerd vóór en dóór de stad. De voorbereidingstijd van 4,5 week zorgt voor veel uitdagingen, maar laat ook de kracht van de stad zien. Iedereen is bereid om zijn of haar steentje bij te dragen.

Programmering

De programmering is op basis van het thema ‘dankbaar, doen, dromen’ opgesteld. Door de korte voorbereidingsperiode is de programmering en timetable nog niet compleet en volledig. Een greep uit de initiatieven en podiumprogrammering:

Dankbaar en dromen

Er wordt een grote diversiteit aan zingevingsactiviteiten op het terrein van Bosch’ Winterparadijs georganiseerd, zoals: dankbaarheidsmeditatie, wintersprookjes voorlezen voor kinderen, kerstpakkettenactie voor de voedselbank, kerstballen maken en dankbaarheidsboodschappen schrijven met de Blauwe Engelen.

Doen

Natuurlijk is er ook groots podiumvermaak. Tijdens de officiële opening treedt vanaf 15.00 uur Koor Voluum op, de opening is om 16.30 uur met aansluitend een optreden van Jimi Bellmartin, winnaar van de Voice Senior. Eerder is bekend gemaakt dat All You Need is Love neerstrijkt op Bosch’ Winterparadijs voor opnamen van de kerstspecial. Op eerste en tweede kerstdag is er een kerst sing-a-long met sfeervolle meezingmuziek. Koren, harmonieën en (drum)fanfares zorgen doorlopend in de totale programmering voor muzikaal vermaak. De programmering wordt volgende week bekend gemaakt op de website: www.boschwinterparadijs.nl. Iedere dag worden nieuwe onderdelen aan de programmering toegevoegd. Blijf daarom de website in de gaten houden.

Kaartverkoop gestart!

Naast de programmering is iedereen ook van harte welkom voor om een rondje te schaatsen op de ijsbaan, te glijden van de tubingbaan én te genieten van chocolademelk óf glühwein rondom het haardvuur. De kaartverkoop voor de ijsbaan en tubinghelling is inmiddels gestart op http://www.boschwinterparadijs.nl