Sjors is Actief in Den Bosch!

12-09-2019

Sjors is ontzettend Actief In Den Bosch, dat is natuurlijk niets nieuws. Maar door zijn enorme populariteit, groeide onze grote groene vriend intussen uit zijn jasje! Omdat de website van
Sjors Sportief en Sjors Creatief deze groei niet aankon, is er besloten om Sjors in een nieuw jasje te steken.


Sjors in een nieuw jasje!
Er is een nieuwe website, mét een nieuwe naam ontwikkeld, namelijk: www.actiefindenbosch.nl. Op deze website plaatsen aanbieders uit de gemeente ’s-Hertogenbosch hun sportieve en creatieve kennismakingsaanbod. Op deze zelfde site kunnen kinderen een duik nemen in de leukste kennismakingslessen die er te vinden zijn in hun regio.


Sport- en Cultuurwijzer
Voetbal, hockey, turnen, schaken, duiken, schilderen, dansen, knutselen, zingen, er is zoveel aanbod dat het soms lastig kiezen is… Maar samen met Sjors kom je er zeker uit! Babel Den Bosch heeft samen met de gemeente en Sportstimulatie Nederland de Sport- en Cultuurwijzer ontwikkeld, doe de online test en kom erachter wat het beste bij je past. Want alleen door te doen, ontdek je wat je leuk vindt!


Sjors in Beeld
Weet je nog dat Sjors een leuk winters filmpje in Den Bosch opnam? Dat filmpje heeft de grote baas van Sjors geïnspireerd om ook aan de slag te gaan. Nieuwsgierig naar het resultaat? Klik hier!


Online Kick Off
Het fysieke Sjors boekje blijft gewoon bestaan en zal twee keer per jaar verschijnen. Vanaf maandag 30 september 19.00 uur is het mogelijk om je in te schrijven voor het komende seizoen via de nieuwe website www.actiefindenbosch.nl. Voor het eerstvolgende Sjors boekje moet je geduld hebben tot maart 2020.

 

Kijk voor al het aanbod en meer informatie over Sjors Creatief en Sjors Sportief op: www.actiefindenbosch.nl.