We gaan weer met de voetjes van de vloer!

11-12-2018

muzerije

’s-Hertogenbosch, 11 december 2018 | Eindelijk, het is zover! Na een lange, stille periode staat er weer een swingende Dansant da Muze op het programma. Op zaterdag 15 december is het feestje te vinden bij Muzerije aan Hinthamerstraat 74. Met dj’s die het dak eraf laten gaan, een vanouds gezellige sfeer, een dansvloer waarop je een gat in de nacht kunt swingen en karaoke in Café da Muze. Kortom: haal je dansschoenen uit de kast en reserveer de datum in je agenda want 15 december gaan de voetjes van de vloer!

Dertig plus danst
Weet je nog? Dansant da Muze is het dansfeest in hartje ’s-Hertogenbosch voor iedereen die dertig jaar of ouder is. Een gezellig feestje waar je lekker kunt swingen of bij kunt praten met vrienden in de loungehoek.

DJ Cor draait in het Atrium heerlijke hits uit de eighties en nineties. De vaste gasten (her)kennen zijn grooves: muziek die je alle kanten van de dansvloer laat zien!

In de Hofzaal probeert huis-DJ Frank Capone je ondertussen weer te verleiden met zijn vintage vinyl sound tijdens de silent disco. Nooit hetzelfde, dus altijd verrassend!

Karaoke in Café da Muze
Café da Muze, de eeuwenoude kelder bij Muzerije is hét podium voor en ook van de gasten van Dansant da Muze. Je kunt er van alles verwachten, vooral van jezelf… We maken het je makkelijk met songlijsten waaruit je jouw voorkeur kiest. Doe je best!

De entreeprijs voor de dansavond is €5,- tussen 21:00 en 22:00 uur, daarna kost een kaartje €7,50. Kaarten alleen aan de deur, niet in de voorverkoop. Via www.dansantdamuze.nl is het laatste nieuws te volgen.