Wethouder Mike van der Geld ontmoet Sjors Creatief en Sjors Sportief bij Kindcentrum De Springplank!

15-02-2019


Hoe kunnen we de kinderen van gemeente ‘s-Hertogenbosch nog sportiever en creatiever krijgen? Dan moeten we bij Sjors zijn! Op 21 februari 2019 om 12:00 uur komt wethouder Mike van der Geld speciaal naar Kindcentrum De Springplank om Sjors te ontmoeten.

Samen presenteren ze het tweede boekje van dit schooljaar dat weer bomvol mogelijkheden staat om talent te ontdekken en kennis te maken met allerlei sportieve en creatieve activiteiten!

Een trotse Sjors
Onze grote groene vriend Sjors is zijn vriendenkring goed aan het uitbreiden. Vorig jaar vulden we het boekje met 1359 activiteiten en nu zitten we al op 1556! We zijn dan ook ontzettend trots op de groei van bijna 100 extra aanbieders en bijna 200 extra activiteiten.

Aftellen naar de prijsuitreiking
Om het succes van Sjors in onze fantastische gemeente te vieren komt de wethouder speciaal naar KC De Springplank. Deze school is niet zomaar gekozen, zij hebben namelijk met een creatieve inzending hun uiterste best gedaan om in de prijzen te vallen en met succes! Op donderdag 21 februari 2019 om 12:00 uur overhandigt de wethouder het eerste boekje en de gewonnen prijs.

De Prijs
Op de voorkant van het nieuwe Sjors boekje prijkt de winnende inzending van groep 8 van KC De Springplank! Daarnaast hebben zij een heuse musical professional gewonnen die hen de komende tijd zal begeleiden naar de eindvoorstelling. In juni 2019 zullen zij bij Babel Nr. 74 (voorheen Muzerije) in een echte theaterzaal met professioneel licht en geluid de voorstelling spelen voor genodigden.

Online Kick Off
Zet ‘m vast in de agenda: Maandag 25 februari, klokslag 19:00 uur inschrijven! Leerlingen kunnen zich vanaf dan weer massaal (met hun ouders) inschrijven voor de leukste Sjors activiteiten!

Kijk voor  al het aanbod en meer informatie over Sjors Creatief en Sjors Sportief op: www.sjorssportief.nl.

Bijlage: Voorkant boekje met winnende inzending, logo’s Sjors Sportief en Sjors Creatief, illustratie Sjors Sportief en Sjors Creatief.